Doma O nama Preporuke Kontakt Utisci Majmuni Apartman Starine                                                                        Hrvatski jezik English language

Molim odaberite pasminu:

mops slikafrancuski buldog slikabuldog slika

Za sve informacije: buldogmops@gmail.com

sapa 2MEDIAsapa

Ovamo     Kolovoz 2011:  Pjevač GIBONNI je za svoju prezentaciju u novinama odabrao psa iz naše uzgajivačnice, radi se o našem engleskom buldogu imena WALPURGIS NIGHT BULL:

engleski buldog Walpurgis night BULL i Gibonni
sapice

29.07.2008:
Kao i svake godine, izložba CACIB SPLIT 2008 je bila neizostavno odredište za prezentaciju našeg uzgoja. Bila je to izložba KSP Split pod pokrovitelstvom HKS Zagreb. O kvaliteti izložbe svjedoči podatak da je bilo prijavljenih ukupno čak 4.224 pasa. Naša uzgajivačnica je izlagala po 3 psa iz svake pasmine i to sva 4 dana izložbe. Rezultati su bili odlični, bila je to vrlo uspješna izložba za naš WALPURGIS NIGHT tim.
Družili smo se sa starim i novim prijateljima iz Češke, Finske, Slovačke, Nizozemske, Mađarske, Rusije, Italije, Slovenije, BIH, Austrije, Poljske, Njemačke...
Bilo je i dosta novinara a jednome je "zapela" za oko naša šampionka, francuska buldogica Walpurgis night YOKO-ONO toliko, da je svoju kčer Zaru slikao sa njome i stavio kao podsjetnik na cijelu izložbu.
Jako smo ponosni na našu ljepoticu Yokicu.

Članak iz lista SLOBODNA DALMACIJA iz 29.07.2008:


članak iz 29.07.2008 - SLOBODNA DALMACIJA sapice

Članak iz lista JUTARNJI LIST iz 16.06.2007:

:
sapice

Članak iz lista SLOBODNA DALMACIJA iz 16.06.2007:sapice

19.03.1998:
Naša uzgajivačnica WALPURGIS NIGHT se je uspješno prezentirala na Međunarodnoj izložbi CACIB ZAGREB 1998.
Bilo je predivno, doživljaj je bio nezaboravan. Prekrasna izložba sa odličnom organizacijom, pogodno vrijeme, uspjesi naših pasa...
U to vrijeme je engleski buldog bio jako atraktivna pasmina, u Hrvatskoj ih je bilo za izbrojiti na prstima...
Vrtili su se oko nas i novinari i HRT (televizija).
Naša engleska buldogica ARABELA je u to vrijeme imala predivno leglo i na izložbu smo sa sobom poveli dva njezina štenca, dečkića FREDDY-ja i curicu FRIDU. Oko našeg prostora je bila velika navala, svi su htjeli barem dotaknuti jedno od štenaca. Ekipa Talijana se nije od nas odvajala i uspješno sam odoljevala njihovim ponudama za kupnjom Fride. Njezin brat Freddy je bio već rezerviran i došli su brzo njegovi vlasnici koji su ga ponosno odveli u njegov novi dom. Godine 2008 mi se javio njegov vlasnik iz Ljubljane, poslao mi je njegove slike sa zahvalnicom. Naime, veterinari iz Ljubljane su Freddyja nazvali "čudo od bulldoga" - nikad bolestan, veseo i pokretan u godinama koje su za engleskog buldoga duboka starost.
FRIDA na kraju nije bila prodana, odlučili smo je zadržati za uzgoj u našoj uzgajivačnici.
Godine 2000 nam je zahvalila sa predivnim leglom od 7 štenaca (oštenila ih je 10, ali 3 nisu preživjeli).
Frida je bila naša najuspješnija bulldogica na izložbama. Svi su se divili njezinoj ljepoti i karakteru.
Najveće dostignuće je imala na Međunarodnoj izložbi u Anconi (Italija), gdje je bila druga između bulldogica iz puno svijetski poznatih uzgajivačnica.

Članak iz lista VEČERNJI LIST iz 19.03.1998:


članak iz 19.03.1998 - Večernji list
sapice

  30.11.1995:
Jedan lijepi dan tople jeseni 1995 godine smo imali srdačan susret sa novinarkom Večernjeg lista, gospođom Alemkom Goleš. Taj dan smo dovezli na Međunarodnu izložbu CACIB ZAGREB 2 štenca od naše ženkice mopsa, šampionke ARIANE. Dovezli smo ih novim vlasnicima koji su ih rezervirali nedugo od rođenja i nestrpljivo su čekali svog novog ljubimca ispred Doma Sportova u Zagrebu, gdje se je i održavala izložba.
Nakon rastanka sa malenima smo sa našim psima nastupali na izložbi i dan je završio našom velikom srečom, 2 naša psa su upravo taj dan završila Hrvatski šampionat - GH-HR. Dan za pamčenje.

Članak iz lista VEČERNJI LIST iz 19.03.1998:

sapice
Članak iz lista SLOBODNA DALMACIJA iz 1995 godine:
sapice

Godina 1984:
Sa mojom mladom ženkicom ARTEMIS pasmine Mastino napolitano i pudlicom od prijatelja, sam bila na Međunarodnoj izložbi CACIB BRNO 1984. Izgleda da smo se jako dopali jednom novinaru i moju sliku je stavio u izvještaj iz izložbe u češki kinološki list PES PRIATEL ČLOVEKA, još je bio tada crno-bijeli.

Slika iz članka iz lista PES PRIATEL ČLOVEKA iz 1984 godine:

                                                                                                                                                                        NA VRH

Look here
FRANCUSKI BULDOG
!!! Imamo novo leglo !!!
French Bulldog for sale - PUPPIES


MOPS
!! Na prodaju štenci !!
mops štenci na prodaju

ENGLESKI BULDOG
!! Englezići na prodaju !!
štenci engleskog buldoga na prodaju

!! Na POKLON !!
engleski buldog na prodaju - JUNIORI


MAJMUNI
Sada NIŠTA na prodaju !

STARINE
Sada NIŠTA na prodaju !